U Yamahi smatramo kako putovanje na posao uvijek treba biti zabavno. XMAX 125 izrađen je kako bi svako putovanje učinio zabavnijim pružajući idealno uravnotežena sportska, praktična i funkcionalna svojstva. 

 

yamaha logo

 

Sportski, moderan i praktičan skuter od 125 ccm

Svaki Yamaha XMAX skuter razvijen je korištenjem čiste i nerazrijeđene MAX DNA. Dakle, čim sjednete na svoj novi XMAX 125, iskusit ćete agilno upravljanje zajedno sa snažnim ubrzanjem, što ovaj sportski, stilski i praktičan sportski skuter čini brzim i učinkovitim prijevoznim sredstvom - i vaš ulazak u MAX obitelj.

Rukovanje bez ključa Smart Key

Kada putujete na posao želite da svako putovanje bude jednostavno i bez opterećenja. Stoga smo XMAX 125 opremili sustavom pokretanja bez ključa Smart Key. Ako imate ključ uz sebe, bez fizičkog umetanja ključa možete otključati i pokrenuti skuter te pristupiti spremištu ispod sjedala.

Sustav kontrole protiv proklizavanja

Na uobičajenom putovanju na posao možete naići na sve, od mokrih cesta do klizavih poklopaca kanalizacije i popločenih cesta – čak i na blato i prljavštinu u blizini gradilišta. Sustavu kontrole proklizavanja na modelu XMAX 125 pruža više kontrole nudeći grip na stražnjem kotaču na sklizavim površinama pa možete voziti s više sigurnosti.

Veliki prostor za pohranu ispod sjedala

XMAX 125 ubraja se među najelegantnije skutere s najvišim sportskim karakteristikama u klasi – uz to je, zahvaljujući velikom prostoru za pohranu ispod sjedala, i jedan od najpraktičnijih! Jednostavno podignite sjedalo i možete spremiti 2 integralne kacige ili prijenosno računalo i dodatne stvari – a elegantna svjetiljka osvijetljava odjeljak i povećava praktičnost.

Cjelokupno LED osvjetljenje

Jedan pogled na prednji dio modela XMAX 125 dovoljan je za zaključak da je izgled ovog sportskog skutera nadahnut našim skuterima visokih performansi iz serije MAX. Dvostruka uglata LED prednja svjetla emitiraju snažnu svjetlosnu zraku i smanjuju potrošnju energije – a prednja i stražnja pozicijska svjetla i LED stražnja svjetla olakšavaju uočavanje modela X-MAX 125.

Motociklistička prednja vilica

Putujući autoputom ne možete uočiti rad ovjesa, no razliku koju čini motociklistička vilica na XMAX 125 zasigurno ćete osjetiti. Ima hod od 110 mm i upija neravnine za uglađeniju vožnju – također je oblikovana za najvišu udobnost i kontrolu tijekom kočenja i skretanja.

Odlična udobnost za vozača i suputnika

Većina ljudi složit će se kako je XMAX 125 vrlo atraktivan skuter – no to ne znači da smo činili kompromise po putanju udobnosti. Provjerite luksuzno dvostruko sjedalo i uvjerit ćete se kako je ovaj sportski skuter za putovanja na posao atraktivan i udoban. Obilje prostora za noge omogućuje vam odabir vlastitog stila vožnje za svaku situaciju.

Dizajn i završna obrada vrhunske kvalitete

Jedna od stvari koja skutere MAX čini tako posebnima jest kombiniranje napredne Yamahine tehnologije sa sportskim dizajnom i kompaktnim dimenzijama. To je prepoznatljiv stil serije MAX – uz vrhunsku kvalitetu koju možete pronaći u završnoj obradi – koji vas čini ponosnim kada vas uoče na skuteru XMAX 125.

 

  • Tip agregata: 4-ventila, 4-takta, Jednocilindričan, Hlađenje tekućinom, EURO5, SOHC
  • Maksimalna snaga: 9.0 kW @ 8,000 okr/min
  • Maksimalan okretni moment: 11.0 Nm @ 6,250 okr/min
  • Ukupna dužina: 2,185 mm
  • Ukupna širina: 775 mm
  • Ukupna visina: 1,415 mm (1,465mm with adjustable windscreen)
  • Visina sjedala: 800 mm

 

yamaha logo

 

 

mtclogo